Video / Drama na aerodromu: Sportska zvijezda nokautirala bezobraznog radnika!

0

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak fizičkog obračuna bivše zvijezde američkog nogometa (NFL) Brendana Langleya i jednog od radnika na aerodromu u New Jerseyju.

Naime, Langley je pred svjedocima nokautirao radnika United Airlinesa, zbog čega je kasnije i uhapšen, prenose “Sportske novosti”.

Ipak, na snimku se jasno može vidjeti kako je radnik provocirao, a potom i prvi udario bivšeg igrača Denvera. Langley ga je potom s nekoliko udaraca nokautirao.

Još uvijek nije jasan razlog svađe, a neki komentari na društevnim mrežama govore kako je zaposlenik američke kompanije bio izrazito arogantan i bezobrazan.

“Daily Mail” navodi kako je Langley za nošenje prtljage umjesto običnih kolica koristio ona invalidska što je natjeralo radnicu da reagira, dok je njegova verzija priče nešto drugačija.

“Jasno možete vidjeti puno zaposlenika Uniteda koji promatraju kako se stvar odvija dok ja molim za pomoć. Što je najgore, niko od njih nije pomogao smirivanju situacije, kao da su htjeli da se to dogodi”, objavio je Langley.

RAPORT.BA

PODIJELI.

Comments are closed.