L’Equipe: Pogoršao se odnos Mbappea i Neymara. Spremni su prodati ga

0

PSG je spreman prodati Neymara ovog ljeta ako dobije pravu ponudu, objavio je L’Equipe. Cijenjeni francuski medij ističe kako je 30-godišnji Brazilac i dalje najskuplji igrač na svijetu, no dodaje kako mu se uloga u pariškom klubu smanjuje. Odnos s Kylianom Mbappeom, koji je ostao u klubu iako se govorilo o odlasku u Real Madrid, pogoršao se do te mjere da su PSG i predsjednik Nasser Al-Khelaifi spremni prodati ga.

L’Equipe nastavlja kako Manchester City, Manchester United, Liverpool, Real i Bayern nisu zainteresirani dovesti ga, dok ga bogati vlasnici Newcastlea mogu platiti, ali on tamo ne želi ići. Mbappe je u PSG-u pokazao više od Neymara, a s novim ugovorom potvrđeno je da je mladi Francuz prvo ime kluba.

Neymar sa PSG-om ima ugovor do 2025. godine, s opcijom produženja na još jednu sezonu. Međutim, njegov status doživio je strmoglavi pad. Trebao bi biti dio trojca iz snova, s Mbappeom i Leom Messijem, no nije pružio zadovoljavajuće igre. Napominje se kako je doživio ozljede, no postavlja se pitanje o njegovu načinu života.

“Neymar je arogantan, ali zadovoljan u Parizu”
L’Equipe je objavio kako su se Neymar i Mbappe udaljili, dodajući kako francuski napadač ne bi imao ništa protiv da Neymar napusti klub. Smatra se, naime, da Mbappe ima pravo govoriti o transferima, što je navodno dio novog ugovora sa PSG-om.

S druge strane, Neymar je zadovoljan u Parizu, poručuje pariški medij, premda svojim arogantnim stavom živcira ljude u klubu. “Niko nam nije rekao da je Neymar na prodaju. Prošle smo godine bili pritisnuti da produžimo ugovor, i to smo učinili. To je sve što znamo”, kažu izvori iz Neymarova okruženja, a prenosi L’Equipe.

RAPORT.BA

PODIJELI.

Comments are closed.