Khabib je odbio UFC-ovu ponudu za spektakularnu borbu: ‘Pustite tog čovjeka da ostane legenda’

0

Khabib Nurmagomedov je u intervjuu za MMA Junkie otkrio kako mu je gazda UFC-a Dana White ponudio spektakularnu borbu kako bi ga izvukao iz penzije.

Khabib je krajem prošle godine u penziju otišao s omjerom 29-0 nakon što je pobijedio Justina Gaethjea. Tadžikistanac je odmah nakon borbe otkrio da je majci obećao da se više neće boriti nakon što mu je preminuo otac.

UFC mu je u međuvremenu ponudio spektakularnu borbu s legendarnim Georgesom St-Pierreom, 40-godišnjakom koji je također u penziji, a smatra ga se jednim od najvećih boraca svih vremena.

“Dana mi je poslao poruku i rekao mi da se Georges želi boriti sa mnom. Rekao sam mu da mu ne mogu pomoći jer sam završio karijeru i da je St-Pierre također u penziji. Pustite tog čovjeka da ostane legenda. Ima 40 godina i ne razumijem zašto bi se on opet trebao boriti. Mislim da ima i dovoljno novca. Što se mene tiče, ja sam definitivno završio“, kazao je Khabib i dodao:

“Meni su tek 32 godine i ovakve priče će se potezati sljedećih sedam ili osam godina, s obzirom na to da su borci najbolji u kasnim tridesetima.“

Podsjetimo, St-Pierre je triput bio UFC-ov šampion u velter kategoriji te se s titulom povukao 2013. godine. U ring se vratio četiri godine kasnije, kad je u borbi za naslov prvaka u srednjoj kategoriji pobijedio Michaela Bispinga, što mu je bila zadnja borba u karijeri.

(sportam.info)

PODIJELI.

Comments are closed.