Najveće mane svakog horoskopskog znaka: BLIZANCI NEPOUZDANI, LAVOVI AROGANTNI, ŠKORPIJE MANIPULATORI

0

Ovo su njihove mane, na koje upozoravaju astrolozi, a vi prosudite da li su astrolozi u pravu:

Ovan
Ovan ima najeksplozivniji temperament u Zodijaku i teško kontroliše bijes. Često se ponaša nezrelo. Lako se uzbuđuju kad počinju nešto novo, ali brzo gube interesovanje. Naporno su nestrpljivi – uvijek žele sve istog trenutka. Egoistični su i ne znaju da se postave u tuđu kožu.

Bik
U raspravama sa njima ne očekujete pobjedu, jer su tvrdoglavi. Ne popuštaju ni ako nisu u pravu. Veoma su lijeni kada su u pitanju obaveze u kući. Njihove želje i potrebe uvijek su im na prvom mjestu. Znaju da budu mnogo dosadni. Teško se otvaraju i rijetko pričaju o svojim osećanjima.

Blizanci
Ne možete se osloniti na njih – vrlo su nepouzdani. Svakog dana morate da analizirate kako su raspoloženi da biste znali kako da se postavite. Šarmiraju lijepim riječima, ali rijetko ispunjavaju obećano. Brzo im dosadi sve, pa se često možete osjećati suvišno. Nikad ništa ne završavaju do kraja.

Rak
Njihove promjene raspoloženja su nesnosne. Znaju da kažu oštre teške riječi i da izbjegnu krivicu. Mogu da postanu zavisni od vas, pa ćete se osjećati kao u zatvoru. Brzo žele ozbiljnu vezu, brak i porodicu, a ni sami nisu sigurni da li su spremni za to. Život vam uz njih može biti monoton i predvidiv – rijetko kad pristaju na nešto novo.

Lav
Rijetko ćete se osjećati sigurno sa njima, jer vole da flertuju gde god stignu. Uvijek ćete imati osjećaj kao da vas ne vole koliko vi njih i kao da se stalno takmičite. Rijetko će priznati da nisu u pravu, a ako priznaju, ni sami ne vjeruju u to. Znaju da budu arogantni i netaktični. Pošto moraju da budu u centru pažnje, osjećat ćete se kao da ste u njihovoj sjenci.

Djevica
Pretjeruje u analiziranju i osuđivanju tuđeg ponašanja. Uvijek od drugog očekuje da bude inicijator. Voli da se duri i poslije svađe se ponaša kao malo dijete. Često su nesigurni i od vas očekuju da im date sigurnost, čak i ako korijen njihove nesigurnosti nije u vama. Ako ne živite po njihovim pravilima, pridikovaće vam svaki dan.

Vaga
Vage dobro znaju šta želite da čujete, pa se često dešava da vam ne govore istinu. Vole igrice, da kažnjavaju i da nagrađuju, a i da manipulišu partnerom. Lako mogu da se okrenu protiv vas ako ih povrijedite. Često su tašti i opterećeni izgledom i od vas očekuju da izgledate savršeno. Nisu uporni i istrajni. Često se žale i teško ih je slušati.

Škorpija
Neopisivo su ljubomorni i kad god pričate s nekim suprotnog pola gledaju vas poprijeko. S njima često nećete znati kako se osjećate, jer znaju da manipulišu vašim emocijama. Znaju da vas ignorišu u potpunosti i da vas naprasno ostave i odu iz vašeg života. Imaju mnogo tajni. I male rasprave kod njih često buknu u velike svađe.

Strijelac
Strijelci vole da pričaju, ali ne znaju da slušaju. Očekuju da ih drugi animiraju, a ako ih ne zabavljaju, oni kukaju. Strijelac misli da sve zna najbolje i ne želi da prihvata nove informcaije. Zna da bude direktan i bezosjećajan. Voli da bude dominantan u vezi.

Jarac
Posao im je uvijek ispred partnera. Vole da sve bude pod njihovom kontrolom. Često ne mogu da se opuste i budu spontani, zbog čega vaš odnos može da postane dosadan. Analizira i pamti svaku vašu grešku i ništa vam ne zaboravlja. Na njihov stav ne možete da utičete – ostaje vam samo da se prilagodite.

Vodolija
Vodolije žive u mašti, pa često djeluju distancirano i daleko. Vole da drže predavanja, jer oni uvijek znaju najbolje. Upoznaćete mnogo njegovih prijatelja koji će često biti tu, pa ćete se osjećati kao da mu niste dovoljni. Iako tvrde da su liberalni, svojim krutim principima osuđuje sve koji nisu kao oni. Uvijek znate šta misle, a rijetko kad šta osjećaju.

Ribe
Često morate po nekoliko puta da im ponavljate istu stvar. Teško ih je podstaknuti da nešto započnu i da to završe u određenom roku. Često će djelovati da se ne uklapate u njihov život, jer će stalno praviti nove planove za budućnost. Žrtvuju sebe radi drugih, pa stalno imate osjećaj da vi morate da brinete o njima. Idealizuju sve svoje odnose sa ljudima i od vas imaju hiljadu očekivanja. (Naj portal)

PODIJELI.

Comments are closed.