MJESEČNI HOROSKOP ZA JUNI: Djevica će ostati bez para, Ovan nalazi ljubav – EVO ŠTA ČEKA OSTALE ZNAKOVE

0

Horoskop za juni 2022. godine ističe da će prvi mjesec ljeta biti svijetao i bogat događajima. Ovaj mjesec bit će pogodan za rješavanje profesionalnih problema, usavršavanje vještina i učenje.

U lipnju/junu se treba kladiti isključivo na vlastite snage i osobne kvalitete. Lipanj/jun obećava da će biti financijski stabilan. Parovi trebaju razmišljati o ozakonjenju odnosa – brakovi sklopljeni u ovom trenutku bit će posebno sretni i jaki.

Ovan

Predstavnici ovog znaka moći će u potpunosti pokazati borbene kvalitete koje im je dala priroda. Ovnovi će moći dokazati da su sposobni za mnogo toga kada im predstoji zaista značajan cilj. Istovremeno, astrolozi preporučuju da se ne vodite praznim ambicijama, kako ne biste trošili energiju na nešto što vam na kraju neće donijeti zadovoljstvo.

Uspjesi u karijeri Ovna mogu zaprepastiti druge, tako da postoji rizik od malih trikova od strane zavidnih ljudi. Lipanj/jun će biti uspješan za one koji rade s dokumentima ili su im potrebni pa ako se trebate baviti poslovima s nekretninama, ne propustite priliku.

Zvijezde kažu da ćete biti posebno privlačni suprotnom spolu. Ovan koji je u vezi treba na vrijeme spriječiti razvoj konflikta. U suprotnom, očekuje vas period dugotrajnih sukoba.

U području zdravlja, astrolozi savjetuju da obratite pažnju na stanje živčanog sistema. U slučaju naglog pogoršanja nesanice, idite na odmor ili barem počnite prakticirati metode opuštanja.

Bik

Astrolozi Bikovima savjetuju da budu oprezni s riječima. Neumjerenost i agresivan stav samo će vas gurnuti nazad od davno zasluženog unaprjeđenja, a negativno će utjecati i na odnose s voljenima.

Mjesec će biti povoljan za one koji se bave poljoprivrednim poslovima. Čak i ako samo uzgajate povrće u svom vrtu čeka vas uspjeh. Financijsko blagostanje Bika direktno će ovisiti od sposobnosti da radite u timu.

U lipnju/junu treba obratiti pažnju na potrebe vaše srodne duše. Nemojte se fokusirati samo na svoja zadovoljstva i pustite voljenu osobu da se odmori tako što ćete preuzeti malo više kućnih poslova. Usamljeni Bik treba biti oprezan na odmoru.

Blizanci

U lipnju/junu se spremaju mnoga ugodna iznenađenja za Blizance. Samo trebaju pokazati marljivost i ne podlijegati promjenama raspoloženja. Astrolozi kažu da predstavnici ovog znaka, koji imaju kreativne hobije, mogu uspješno prenijeti ovaj posao na komercijalnu razinu. Posao, koji je dugo bio samo izvor duševnog zadovoljstva, donijet će stabilan prihod.

Ljubavni život Blizanaca će sličiti na praznik. Vaša srodna duša će vas u svakom trenutku moći podržati i pomoći vam da napredujete.

U lipnju/junu će Blizanci, koji odluče ozakoniti vezu, moći sklopiti istinski sretnu zajednicu. Usamljenici će juriti, ne znajući koju od simpatija preferirati, ali ne bi trebali odugovlačiti proces odabira dugo da ne biste ostali bez ičega.

Mjesec je odličan za konačno izbacivanje loših navika.

Rak

Astrolozi predviđaju mjesec ispunjen zanimljivim projektima i sastancima. Međutim, financijska strana može učiniti Rakove malo obeshrabrenim. Ne brinite i ne pokušavajte posuditi novac od prijatelja!

Ova pojava će biti privremena, imat ćete dovoljno duhovnih zadovoljstava koja će zasjeniti materijalno bogatstvo, a do kraja mjeseca očekuju vas nagrade za umjerenost i strpljenje. Na poslu, natjecateljski duh može postati aktivniji.

Zvijezde savjetuju da ne odustajete i radite za sebe – energija i vitalnost bit će dovoljni da u potpunosti napredujete. Pokušajte provesti što više vremena sa svojom obitelji. Kuća će postati ono tiho utočište u kojem možete crpiti ne samo snagu, već i čuti nekoliko korisnih savjeta.

Usamljeni Rakovi imaju mjesec ispunjen ljubavnim avanturama, ali zapamtite da nije sve što blista zlato. Lagani džoging i vodeni sportovi će pomoći u održavanju odličnog zdravlja.

Lav

Zvijezde će u lipnju/junu Lavovima pružati svaku vrstu podrške. Oko njih će se okupiti samo pravi prijatelji i dobro raspoložene kolege. Čak ćete se i iznenaditi koliko se lako i jednostavno rješavaju sva pitanja na poslu! Ne zaboravite na zahvalnost i organizirajte nekoliko zabava za svoje prijatelje. Štoviše, situacija s financijama je takva da lako možete sebi priuštiti takve troškove.

Napredak u karijeri zahtijevat će inicijativu. Nadležni su vrlo zadovoljni i pažljivo će saslušati svaki racionalni prijedlog. Da biste riješili obiteljske probleme, bit će vam potrebno vrijeme koje ste planirali posvetiti odmoru.

Moguće je da će nekom od starijih rođaka biti potrebna novčana pomoć.

Usamljeni predstavnici ovog znaka će se konačno morati skrasiti. Predmet vaše dugogodišnje simpatije je dostojan da stvorite jaku vezu. Jačajte imunitet.

Djevica

Ne dovodite u pitanje svoje sposobnosti. Samo povjerenje i odlučnost će pomoći Djevicama da postignu uspeh u ostvarivanju svojih planova.

Astrolozi preporučuju umjerenost svog prirodnog pragmatizma – mali troškovi na drangulije neće vam uništiti novčanik, ali će vam svakako pomoći da se odvratite od tužnih misli i sumnji.

Djevicama koje su zaposlene u području poduzetništva nebeska tijela ne savjetuju da se obraćaju bankama za kredite. Ovo nije dobar period za pozajmicu. Budite što osjetljiviji prema djeci.

Pokušajte ne ignorirati alarmna zvona tijela, osluškujte simptome koje šalje.

Vaga

Vaga bi trebala biti samo malo smirenija i marljivija kako bi ovog mjeseca ostvarila značajne financijske rezultate. Lipanj/jun je taj koji može postati mjesec koji će vas hraniti tijekom cijele godine. Ovo predviđanje posebno vrijedi za Vage, koje se bave trgovinom.

Zvijezde obećavaju mnogo šansi da sklopite izuzetno uspješan posao. Glavna stvar je da nastojite što manje fluktuirati i biti u stanju izračunati trenutak kada trebate preuzeti opravdan rizik. Predstavnici ovog znaka, koji su dugo bili opterećeni zastarjelim vezama, morat će staviti točku na romansu, koja je prerasla u bolan suživot.

Usamljene Vage neće patiti od nedostatka pažnje suprotnog spola, ali značajniji susreti još nisu na vidiku.

Ovog mjeseca mogu se pogoršati tegobe u vezi s mišićno-koštanim sistemom pa bi Vaga, čiji posao podrazumijeva dugotrajno sjedenje na jednom mjestu, trebala bar povremeno raditi vježbe za kičmu.

Škorpion

Vrijeme je da predstavnici ovog znaka razviju kreativnost u sebi. Standardni pristupi koje ste uvijek uspješno koristili počet će propadati i neće donijeti željene rezultate. Nadležni žele čuti kreativne ideje od vas i vide da ste spremni za samorazvoj.

Koliko god će to teško biti priznati narcisoidnim Škorpionima, vrijeme je da se upišete na stručne tečajeve ili obuke kako biste stekli znanje.

Odnosi s voljenom osobom zahtijevat će da budete osjetljiviji. Sebična priroda Škorpiona može dovesti do bolnog prekida. Trebali bi tretirati svog izabranika ugodnim iznenađenjima, poklonima i iskrenim razgovorima.

Najbolje rješenje može biti zajednički odmor, pogotovo što se ne očekuju problemi s financijama. Čuvajte se prehlade.

Strijelac

Vreme je da bar ublažite svoju žudnju za rasipanjem i zabavom. U lipnju/ junu vam može biti naplaćena vaša neumjerenosti i lakomislenosti. Karijera će zahtijevati ulaganje u osobni razvoj. Preporučljivo je posvetiti posebnu pažnju izučavanju posebnih informatičkih programa i stranih jezika.

Djeci koja su u tinejdžerskim godinama bit će potreban vaš savjet u izboru budućeg životnog puta. Ne pokušavajte slomiti njihovu želju da budu kreativni, čak i ako želite da dijete izabere “običnije” i obećavajuće zanimanje.

Usamljeni Strijelci će imati sreće da upoznaju zanimljive ljude. Međutim, vaša sudbina se možda krije pod maskom nekog od vaših starih poznanika. Astrolozi predviđaju rizik od povreda, budite oprezni.

Jarac

Svakom poslu pristupite s određenom dozom skepticizma. Najvjerojatnije će vam pasti gomila primamljivih ponuda, ali neće svaka od njih biti vrijedna truda i ulaganja novca. Astrolozi upozoravaju da u lipnju/junu lako možete postati žrtva lažnih shema, tako da Jarci koji traže novi posao moraju pažljivo proučiti recenzije potencijalnog zaposlenja.

Financijsko pitanje će postati prilično problematično, jer se Jarci nisu navikli ograničavati u zadovoljstvima. Vrijedi donekle moderirati zahtjeve i posuđivati novac samo kao posljednje sredstvo.

Vaš jedini izlaz ovog mjeseca bit će vaša obitelj. Pokušat će vam pomoći, ako ne savjetom, onda suosjećanjem.

Vodenjak

Ovo je vrijeme da se odmorite. Slobodno isplanirajte svoj odmor i provedite bar nekoliko tjedana u miru i spokoju. Krajnje je vrijeme da Vodenjaci naprave pauzu i dovedu svoje misli u red, jer profesionalni entuzijazam počinje blijediti.

Najbolje je da dane odmora provedete s obitelji ili nekolicinom bliskih prijatelja, usamljenost vam neće odgovarati. Vodenjaci trebaju biti spremni na činjenicu da lipanj/jun neće biti vrijeme za nova poznanstva i partnerstva.

Ovo upozorenje se odnosi i na romantične veze i na pronalaženje novih poslovnih partnera. Za rješavanje svakodnevnih problema bit će potrebna određena ulaganja. Moguće je da ćete imati neplaniran popravak automobila ili kućnih instalacija.

Ribe

Astrolozi preporučuju Ribama da preispitaju svoj društveni krug. Imate li oko sebe ljude koji vam prenose negativnu energiju? Na profesionalnom planu, lipanj/jun neće donijeti iznenađenja i hitne projekte. Stvari će se odvijati kao i obično i neće zahtijevati previše napora od vas.

Ako ste dugo željeli otići na odmor – vrijeme je da ostvarite svoje planove. Astrolozi savjetuju da izaberete mirno mjesto u prirodi, u blizini vode. Poslije takvog odmora, dobit ćete sjajnu energiju za naredni period.

Lipanj/jun može donijeti iznenađenje povezano s neplaniranom posjetom dalekih rođaka. Kada ste pod stresom, najbolji izlaz može biti opuštajuća masaže i aromaterapija.

PRESS

PODIJELI.

Leave A Reply