Koji znaci Zodijaka imaju problem sa ljubomorom: OVAN PRAVI SCENE, LAV POSESIVAN, ŠKORPIJI SE VIDI NA LICU

0

Ljubomora je osjećaj koji se teško može razdvojiti od ljubavi i veze, no jednako kao što može uništiti vezu, nije dobro ni ako uopšte ne postoji.

Ovan – često pravi scene
Pripadnici ovog znaka imaju problem s apsolutnim poverenjem, zbog čega pomno prate poteze svog partnera i analiziraju ih. Na pojavu sumnje reaguju impulsivno i trenutno, bez obzira gdje se i pred kim nalaze. Budući da su hiroviti, od Ovnova možete očekivati svašta – od bacanja tanjira do gađanja prstenom, pa čak i prijetnje.

Lav – posesivnost
Pripadnici ovog znaka poprilično su skloni ljubomori, no ona nije tako gruba kao kod drugih znakova i često izgleda samo kao potvrda ljubavi i njihovog interesa. Najčešće su ljubomorni zbog povrijeđenog ponosa, prevelikih očekivanja od partnera ili iz straha da ih on ne voli dovoljno, a prevare se više plaše zbog udarca svom egu nego izdaje ljubavi.

Škorpiji – ne može sakriti izraz lica
Škorpije su najviše ljubomoran znak Zodijaka, iako postoje izuzeci. Uglavnom, kod iskazivanja ljubomore nisu nimalo taktični, ne biraju riječi i mogu se osjećati izdano zbog stvari na koje drugi ne bi reagovali. Teško će otvoreno priznati ljubomoru riječima, no ona će se jasno iscrtavati na njihovim licima. (Naj portal)

PODIJELI.

Leave A Reply