Jeste li već bili žrtve njihovih obmana? Znakovi horoskopa koji najbolje i najlakše lažu

0

Ponekad je teško prepoznati laže li netko. Možda ste očarani njihovim šarmom, njihovom ljubaznošću ili ste jednostavno potpuno nesvjesni te mogućnosti. U biti ljudi ne žele vjerovati da ih neko koga su upravo upoznali, a kamoli voljena osoba, laže.

Ovi znakovi su ‘maheri’ u laganju, pa obratite pozornost na karakteristike njihovog laganja kako biste se zaštitili od njihove mreže obmana:

Bik
Evo dobrih vijesti: Od svih znakova na ovom popisu Bikovi najrjeđe lažu. Loše vijesti? Također je najvjerojatnije da kada to rade će ostati pri svojoj priči do gorkog kraja.

– Bikom vlada druga kuća vrijednosti, što znači da im je moral nevjerojatno važan. Međutim, ako Bik vjeruje da će mu laganje pomoći da postigne cilj, nema problema s tim da s vremena na vrijeme laže – kaže slavna astrologinja Lauren Ash.

Ipak, pazite: Ako ih se ulovi u laži Bikovi će ‘nijekati, nijekati, nijekati’. Dakle, ako ste spremni suočiti se s njima, pobrinite se da imate dokaze.

Škorpion
Kao i s Bikom, ako se odlučite suočiti sa Škorpionom, bolje da ste spremni i puni neosporivih dokaza.

– Veliki utjecaj koji imaju na ljude im omogućava da kažu točno ono što drugi žele čuti – kaže Lauren.

Budući da često imaju ‘divnu vanjštinu’, Škorpioni mogu biti šarmeri koji ‘znaju iskoristiti riječi i lukavštine kako bi se približili željenom cilju’.

Rak

Poznati kao emocionalni i njegujući znak, Rakovi mogu iskoristiti te karakteristike u svoju korist.

– Niko ne zna kako isplesti srcedrapateljsku priču kao Rak. Njihova majčinska intuicija može postati oružje u ratu riječima – objašnjava Lauren.

Kad su stjerani u kut s istinom, Rakovi će često izbjegavati priznati krivnju ili će se čak odlučiti i na verbalni napad kako bi preusmjerili tijek razgovora.

Lav
Nije tajna da Lavovi vole pričati. Njihova dramatičnost im daje prednost pred drugim znakovima u sposobnosti pripovijedanja. Ponosni Lav, kojim vlada kreativna peta kuća i koji je pod utjecajem fiksne vatrene energije bi ‘radije laž ispričao sto puta kako bi zaštitio svoj ego nego priznao da je uhvaćen u laži’. Zato pripremite te detektore laži.

– Kad jednom odluče lagati, uložit će svu svoju energiju u oživotvorenje svoje verzije istine – kaže Lauren.

Djevica
Neka vas Djevica ne zavara. Da, zemljani znak često leti ispod radara, ali prema Ash, Djevica je lukava i vjerojatno najbolja u laganju od svih znakova.

– Ono što Djevicu čini drugačijom je njihovo oštro oko za detalje i njihova sposobnost brzog razmišljanja na nogama – kaže ona.

Djevice su jednako dobre u izmišljanju, ali i otkrivanju laži kod drugih ljudi.

Blizanci
I, najveći lažljivac od svih su: Blizanci, za koje se stalno govori da su dvolični. A budući da njima vlada komunikativni i intelektualni Merkur, Blizanci su ‘blagoslovljeni darom brbljanja’, što znači da su uglađeni govornici.

– Oni znaju prilagoditi svoje riječi tako da odgovaraju svakoj situaciji, ili ako situacija to zahtijeva, glumiti ‘đavoljeg advokata’ – kaže Lauren.

Uz to, Blizanci nisu nužno skloni laganju, ali kada to učine, činjenice i fikcija će se spojiti, piše MSN.

PODIJELI.

Leave A Reply