Astrolozi upozoravaju: DANAŠNJI 30. NOVEMBAR JE NAJBAKSUZIJI DAN U GODINI!

0

Astrolozi kažu da će ovaj dan biti veoma turbulentan. 30. novembar gotovo nikome neće donijeti prijatne situacije. Ako imate osjećaj da vam ništa ne ide od ruke, za to je kriv uticaj planeta, piše Mondo.

Emocije će se zagrijati do krajnjih granica. 30. novembar je najopasniji dan ove godine i zato je veoma važno da se kontrolišete kako ne biste napravili neku „glupost“ koja će vas u budućnosti skupo koštati!

Novembar se pokazao kao težak mjesec. Krajem jeseni uvijek ima mnogo posla, ali ove godine su zvijezde potrudile da nam svima malo otežaju život. Posljednji dan u mjesecu ispostavila su se kao najopasniji u ovoj godini.

Pripremite se za unutrašnje oluje. Negativna osjećanja će biti prenaglašena i to na svim poljima. Sve ono što vam je nekada smetalo, a na šta ste „zaboravili“ ponovo će izaći u prvi plan. Nisu isključeni ni novi sukobi. Ne razmišljajte o prošlosti, živite u sadašnjosti i pokušajte da kontrolišete svoje emocije. Takođe je ovih dana bolje da budete oprezni sa strancima. Možete se prevariti, zato držite uši i oči otvorene.

Ovo je vrlo nezgodno razdoblje, kažu astrolozi jer je dovoljna jedna varnica da sve eskalira u požar. Vodite računa o riječima koje izgovarate kako ne biste bili pogrešno protumačeni. Sve što radite, radite sa dodatnom pažnjom.

Ako budete negativni tokom ovog perioda i mislite loše loše stvari će vam se i događati, ipak ako pokušavate da mislite dobro i širite ljubav, ublažićete sve ono što ovaj aspekt nosi sa sobom. (Naj portal)

PODIJELI.

Leave A Reply