10. maja kreće retrogradni Merkur: PRED NAMA JE VRIJEME KAŠNJENJA, PROBLEMA, OGOVARANJA…

0

Retrogradni Merkur počinje 10. maja i donosi nam probleme u komunikaciji, problemi sa tehinčkim uređajima, gubitak ličnih dokumenata i saobraćajne prekrišaje. Astrolozi otkrivaju kako će Retrogradni Merkur uticati na horoskopske znakove.

Ovan
Kako vrijeme bude prolazilo, retrogradni Merkur će otkriti vašu mudru stranu. Stvari oko sebe vidite takve kakve jesu. Počinjete da se bavite nečim velikim i važnim, ali imaćete probleme u komunikaciji. Razmislite dobro prije nego što nešto kažete.

Bik
Tokom retrogradnog Merkura, vaš nepokolebljivi stav može vas dovesti u zablude i izazovne situacije. Bićete skloni donošenju impulsivnih odluka koje se ne slažu sa vašim racionalnim načinom razmišljanja.

Blizanci
Povratak prošlosti i otvaranje starih emocionalnih rana donosi vam teškoće u ljubavnim odnosima. Bićete skloni emocionalnoj nestabilnosti, a srce će nadvladati um. Živjećete više u prošlosti, suočavajući se nostalgijom. Ali, važno je zapamtiti da nije sve tako loše! Konačno ćete prihvatiti svoje misli i osjećanja, a jednom kada ih osvjestite, lakše ćete ih se osloboditi.

Rak
Kako se bude razvijala ova retrogradna faza, osjećaćete se sve emotivnije. Suočićete se sa raskrsnicom i put koji odaberete mogao bi stvari drastično promijeniti. Zbunjeni ste, ali imajte na umu sopstveno blagostanje i budite zahvalni na stvarima koje vam pomažu da idete naprijed.

Lav
Retrogradni Merkur donosi vam potrebu da se osamite i razmislite o svojoj budućnosti. Odmorite se i dopustite sebi da se opustite. Svakom treba malo vremena za sebe, a sada je prvi trenutak da se posvetite svom biću.

Djevica
Merkur ima intezivan uticaj na vaš znak. Očekuje vas nepovoljna situacija, ali greške i nevolje će u početku biti maskirane – tek kasnije izlaze na površinu. Sposobni ste za više nego što mislite. Budite oprezni sa odlukama.

Vaga
Retrogradna faza može vam donijeti hrabrost da okončate neke odnose koji vam više ne prijaju. Načini na koje obično komunicirate mogu sada postati nepodobni. Pronađete alternativne načine za održavanje kontakta. Obratite veliku pažnju na ugovore i sporazume.

Škorpija
Kao fiksni znak, zapravo ne uživate u usponima i padovima koje vam život donosi. Nećete biti prvi na redu za vožnju toboganom koji je retrogradni Merkur pripremio, ali nemate izbora. Škorpija je ipak dovoljno snalažljiva, pa će lako prihvatiti promjene koje dolaze. Dovoljno ste mudri da shvatite da su nepovoljne okolnosti prolazne.

Strijelac
Trenutno ste zaglavili u problem, iz kojih lako ne vidite izlaz, ali ne žurite sa zaključcima. Čak i kada se osjećate najviše zaglavljeno, uvijek postoji izlaz. Bićete pomalo zbunjeni i pod stresom, ali vjerujte u sebe.

Jarac
Ova retrogradna faza neće biti toliko pozitivna za vas kao za sve ostale. Iako ćete od toga imati koristi, takođe ćete se osjećati pomalo slomljeno iznutra zbog nekih stvari. Nešto se skriva od vas i to će nešto izaći će na vidjelo. Samo zapamtite da pravilno reagujete i ne uznemiravajte se prije nego što utvrdite činjenice.

Vodolija
Retrogradni Merkur vam donosi velike izazove. Uskoro ćete shvatiti kuda da idete i pomiriti se sa stvarima koje ste pokušavali da ignorišete. Ne žurite, rješavajte izazove jedan po jedan.

Ribe
Ovaj retrogradni Merkur donosi padove i razočaranja. Mnoge stvari na kojima ste radili biće poništene pred vašim očima. Iako imate na čemu da budete zahvalni, možda to nećete moći vidjeti dok je u toku ova retrogradna faza. Pokušajte da usvojite optimističniji stav. (Naj portal)

PODIJELI.

Leave A Reply