„ZAVRŠIMO S RETROGRADNIM POLITIKAMA PORTPAROLA KREMLJA, DODIKA I ČOVIĆA…“:Ovo je Vojin Mijatović rekao o liderima SNSD-a i HDZ-a BiH i ruskom ambasadoru u BiH

0

“Evo imamo kandidata, imamo zajedničku koaliciju. S 500.000 glasova možemo biti apsolutno vladajući u RS-u. Samo je do nas”, kazao je Mijatović.

otredsjednik SDP-a BiH i kandidat za člana Predsjedništva BiH iz RS-a Vojin Mijatović gostujući na Hayat TV-u pozvao je sve bh. građane u dijaspori da se registruju do 19. jula i izađu na oktobarske izbore.

-Dakle, 500.000 građana Bosne i Hercegovine s adresom u RS-u, s pravom glasa živi van BiH. Evo imamo kandidata, imamo zajedničku koaliciju. S 500.000 glasova možemo biti apsolutno vladajući u RS-u. Samo je do nas. Preklinjem, molim i pozivam Bosance i Hercegovce, 15 minuta vam treba da se registrujete i 15 minuta da glasate u oktobru i da s tim završimo s retrogradnim politikama obojice portparola Kremlja, i Milorada Dodika i Dragana Čovića – kazao je Mijatović.

Pogledajte šta je Mijatović rekao o dogovoru u Bruxellesu, liderima SNSD-a i HDZ-a BiH i ruskom ambasadoru u BiH Igoru Kalabuhovu.

PODIJELI.

Comments are closed.